Vad händer på Verket?2020-03-30T09:09:00+00:00

Vad händer på Verket?

Vi uppdaterar vår evenemangskalender på vår facebooksida löpande. Följ oss där för att ständigt vara uppdaterad om vad som händer på Verket. Varmt välkommen på Måndags-drop-in, Öppen onsdag eller våra föreläsningar och konserter.

Då och då bjuder vi nämligen in till lunchföreläsning där du får ta del av andras berättelser och lärdomar. Ta med dig din medhavda lunchlåda eller köp något gott i Bistron och kom och lyssna till talaren på Verkets stora scen. Håll koll på Verkets kalender för aktuell information om kommande lunchföreläsningar.

Checka ut från arbetet och in på Verkets kvällsevenemang. I Verkets kalender ser du alla kommande evenemang.

Nu hjälps vi åt!

För att förhindra smittspridning av corona-viruset har vi på Verket tillfälligt stängt våra öppna verksamheter. Det betyder att måndags drop-in och öppen onsdag är inställda tills vidare samt aktiviteter såsom öppen förskola och olika öppna seminarier. Det går heller inte att boka lokalen för större sammankomster. Gäster inklusive personal får inte överskrida 25 personer. För frågor angående bokningar för mindre grupper och möten ringer ni 070 639 04 20.

Vad gäller drop-in så kontaktar Innanförskapsakademin er som är under pågående arbete för uppföljning och stöd via telefon och mail. Vi hoppas så snart som möjligt kunna öppna igen för fysiska möten.

Sköt om er!

Alltid på Verket

Måndags-drop-in

Söker du som ung eller nyanländ jobb och behöver hjälp med cv, personligt brev eller kontakter på arbetsmarknaden? Eller är du nyfiken på vad Innanförskapsakademin är och vad vi kan göra tillsammans med dig?

Välkommen in på Måndags-drop-in!

Öppen onsdag

På ”Öppen onsdag” är du alltid välkommen att sitta hos oss och jobba hela dagen. Ta med ditt arbete och slå dig ner där det känns som bäst. Ofta kommer dagen att bjuda på något extra. Ett gemensamt mingel till morgonkaffet, en givande lunchföreläsning, en pop-up presentation av ett nytt företag eller en idé eller något annat spännande som möjliggör möten och intressanta diskussioner.

Torsdagskonferens

Torsdagarna viger vi till konferenser på Verket. Våra lokaler är flexibla och med all teknik som behövs för en lyckad konferens

Är du intresserad av att boka er nästa konferens hos oss? Ofta finns möjlighet att boka andra dagar. Kontakta oss så försöker vi hitta en lösning som passar dig.

Stories

Till toppen