Vad händer på Verket?2022-05-24T13:35:39+00:00

Vad händer på Verket?

Vi uppdaterar vår evenemangskalender på vår facebooksida löpande. Följ oss där för att ständigt vara uppdaterad om vad som händer på Verket. Varmt välkommen på Måndags-drop-in, Öppen onsdag eller våra föreläsningar och konserter.

Då och då bjuder vi nämligen in till lunchföreläsning där du får ta del av andras berättelser och lärdomar. Ta med dig din medhavda lunchlåda eller köp något gott i Bistron och kom och lyssna till talaren på Verkets stora scen. Håll koll på Verkets kalender för aktuell information om kommande lunchföreläsningar.

Checka ut från arbetet och in på Verkets kvällsevenemang. I Verkets kalender ser du alla kommande evenemang.

Är du och ditt företag tillräckligt inkluderande?

Alla tjänar på mångfald och en inkluderande arbetsmarknad; såväl individen, företagen och samhället i stort. Med en diversifierad arbetsgrupp får man tillgång till kompetenser, erfarenheter och infallsvinklar man inte visste att man behövde. Det handlar inte primärt om snällhet, utan om affärsnyttan med fler perspektiv. Alla kan vi bli mer inkluderande – men hur gör man?

Innanförskapsakademin bjuder tillsammans med Samordningsförbundet i Jämtland in till 3 utbildningsdagar om inkludering, mångfald och rekrytering. Med 6 års erfarenhet av att öka inkluderingen på arbetsmarknaden har Innanförskapsakademin en gedigen erfarenhet och verktygslåda för dej att inspireras av.

Anmäl dej till den träff som passar bäst och tipsa andra i din organisation – resultatet blir bäst om ni får helheten inom organisationen. Träffarna är kostnadsfria.

Vi vill öka din kunskap och handlingskraft – Välkommen!


Nyttan med en inkluderande arbetsmarknad

Introduktion och inspiration. Vi utmanar dina fördomar, vänder på perspektiven och visar på nyttan med ett förändrat arbetssätt.

För vem?
Arbetsgivare i Jämtland, fackliga organisationer, andra intresserade.

När och var?
Torsdag 3 Februari, kl 8.30-12.00 på Verket Prästgatan 50, Östersund


Att leda inkluderande

Ett inkluderande ledarskap är den viktigaste pusselbiten i att bli en inkluderande organisation. Vi utvecklar ditt ledarskap och hjälper dej skapa en inkluderande kultur.

För vem?
Chefer inom privat och offentlig sektor i Jämtland

När och var?

Torsdag 17 Februari, kl 8.30-12 på Verket, Prästgatan 50, Östersund


Breddad och inkluderande rekrytering

Mångfald på arbetsplatsen ger bättre beslut, resultat, innovation och ekonomisk vinst. Ändå är den vanligaste fallgropen att man anställer någon som är lik en själv eller andra i arbetsgruppen. Vi hjälper dej skapa en kompetensbaserad, inkluderande och icke-diskriminerande rekryteringsprocess.

För vem?
Rekryterande personal och fackliga företrädare

När och var?
20 Januari, kl 8.30-12.00 (digitalt) & 17 Mars, kl 8.30.12.00 på Verket, Prästgatan 50, Östersund

Anmäl dej här!

Alltid på Verket

Måndags-drop-in

OBS! Stängt tills vidare. Söker du som ung eller nyanländ jobb och behöver hjälp med cv, personligt brev eller kontakter på arbetsmarknaden? Eller är du nyfiken på vad Innanförskapsakademin är och vad vi kan göra tillsammans med dig?

Välkommen in på Måndags-drop-in!

Öppen onsdag

På ”Öppen onsdag” är du alltid välkommen att sitta hos oss och jobba hela dagen. Ta med ditt arbete och slå dig ner där det känns som bäst. Ofta kommer dagen att bjuda på något extra. Ett gemensamt mingel till morgonkaffet, en givande lunchföreläsning, en pop-up presentation av ett nytt företag eller en idé eller något annat spännande som möjliggör möten och intressanta diskussioner.

Torsdagskonferens

Torsdagarna viger vi till konferenser på Verket. Våra lokaler är flexibla och med all teknik som behövs för en lyckad konferens

Är du intresserad av att boka er nästa konferens hos oss? Ofta finns möjlighet att boka andra dagar. Kontakta oss så försöker vi hitta en lösning som passar dig.

Stories

Till toppen