Vad händer på Verket?

Vi uppdaterar vår evenemangskalender på vår facebooksida löpande. Följ oss där för att ständigt vara uppdaterad om vad som händer på Verket. Varmt välkommen på Måndags-drop-in, Öppen onsdag eller våra föreläsningar och konserter.

Då och då bjuder vi nämligen in till lunchföreläsning där du får ta del av andras berättelser och lärdomar. Ta med dig din medhavda lunchlåda eller köp något gott i Bistron och kom och lyssna till talaren på Verkets stora scen. Håll koll på Verkets kalender för aktuell information om kommande lunchföreläsningar.

Checka ut från arbetet och in på Verkets kvällsevenemang. I Verkets kalender ser du alla kommande evenemang.

Alltid på Verket

Måndags-drop-in

Söker du som ung eller nyanländ jobb och behöver hjälp med cv, personligt brev eller kontakter på arbetsmarknaden? Eller är du nyfiken på vad Innanförskapsakademin är och vad vi kan göra tillsammans med dig?

Välkommen in på Måndags-drop-in!

Öppen onsdag

På ”Öppen onsdag” är du alltid välkommen att sitta hos oss och jobba hela dagen. Ta med ditt arbete och slå dig ner där det känns som bäst. Ofta kommer dagen att bjuda på något extra. Ett gemensamt mingel till morgonkaffet, en givande lunchföreläsning, en pop-up presentation av ett nytt företag eller en idé eller något annat spännande som möjliggör möten och intressanta diskussioner.

Torsdagskonferens

Torsdagarna viger vi till konferenser på Verket. Våra lokaler är flexibla och med all teknik som behövs för en lyckad konferens

Är du intresserad av att boka er nästa konferens hos oss? Läs mer på vår hemsida och hör gärna av dig!