Konferens och
möten på Verket

Just nu tar vi inte emot bokningar av externa konferenser. Håll utkik här på vår webb och våra sociala medier för att inte missa när möjligheten finns igen! Tack för er förståelse.

En konferens på Verket blir så mycket mer än bara ett möte. I dessa lokaler möts människor som inte skulle träffats i något annat sammanhang. Rutinerad kompetens får ta del av ny kunskap och tvärtom.

Under er konferens på Verket erbjuder vi din grupp att få en lärande pausupplevelse genom att lyssna till ett miniföredrag med någon av Verkets medarbetare. Till exempel:

  • Vinster med mångfaldsrekrytering
  • När olika kulturer möts i en organisation, vinster och utmaningar
  • Varför behövs Innanförskapsakademin?
  • Personliga berättelser såsom:
    • Från krigets Kongo till att arbeta med integrationsfrågor i Östersund med Suzan Kemigiza
    • Vägen över havet. Att riskera allt för drömmen om ett nytt liv i Sverige med Aya Snobar

Tanken är att ni ska kunna ta med er nya insikter som breddar perspektivet på er verksamhet. Vi tror att det kan vara en nyckel till er framgång. Kortföreläsningarna kan erbjudas från 15-30 minuter.

Liten eller stor grupp?

På Verket finns både ett mindre mötesrum för grupper upp mot 15 personer och den stora salen med scen för sittningar för betydligt större grupper än så. Den öppna lokalen är flexibel och kan enkelt avgränsas till flera mindre mötesrum om det finns behov för det. Kanske en mix av de båda skulle vara aktuellt för er?

Tekniken på plats

All teknisk utrustning som behövs för en fulländad konferens finns på plats. Vi hjälper er att komma igång så att presentationen sedan flyter på smidigt. Vad vill ni visa? Berätta för oss så sätter vi ihop sladdarna.

Redan lite nyfiken på tekniken? Vår projektor har upplösningen 1920×1080 (HD). Skärmens proportioner är 16;9. Hör av dig så berättar vi mer!

Hörselslingor finns inte. Lokalen är rullstolsanpassad. 

Vill du boka?

Just nu tar vi inte emot bokningar av externa konferenser. Håll utkik här på vår webb och våra sociala medier för att inte missa när möjligheten finns igen! Tack för er förståelse.

Kontakta oss